UniAvrupa.com

Viyana Üniversitesi Başvuru Rehberi

Friday, Sep 03rd

Son Güncelleme:09:59:31 PM GMT

Buradasınız: Forum
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Kış Dönemi Kabul Belgesi Sorunu 5 Ay Oluyo YARDIM
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: Kış Dönemi Kabul Belgesi Sorunu 5 Ay Oluyo YARDIM
Kış Dönemi Kabul Belgesi Sorunu 5 Ay Oluyo YARDIM 7 Ay, 2 Hafta önce Karma: 0
kabul belgelerim 28 agustos ta graz a ulaşmıştı kıbrıs üni.den biyomedikal üni. içi başvurmuştum.
Ve bugün okuldan bi mail aldım mail aynen şöle:
Dear Mr. Senay,

for further handling your application we need a confirmation from a
recognised university in your country that you have the right to study
biomedical engineering in this wintersemester 2009/2010.

This confirmation must be translated and legalized.

Lütfen bunun anlamı nedir gerçi anlamını çevirdimde bu durumda olan başka biri var mı böle bi belge nereden alınır nasıl olur lütfen tecrübeliler bilgilendirirse çok sevinirim.Artık bıktım 4.5 ay oldu daha sadece bi mail aldım
orhunsenay
Fresh Boarder
Gönderiler: 6
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp: Kış Dönemi Kabul Belgesi Sorunu 5 Ay Oluyo YARDIM 7 Ay, 2 Hafta önce Karma: 1
Türkiye'de bir üniversite kazandinmi? Kazandiysan hangi bölüm?

Avusturyada bir bölümü okuyabilmen icin ayni bölümü (yoksa yakin olan bir bölümü) Türkiye'de kazanmis olman ve önümüzdeki semester icin okuma hakkin olmasi gerekir.

Durumu biraz daha aciklarsan yardimci olmaya calisirim
kseones
Yönetici
Gönderiler: 76
graph

Cvp:Kış Dönemi Kabul Belgesi Sorunu 5 Ay Oluyo YARDIM 7 Ay, 2 Hafta önce Karma: 0
kazandım ya evraklardada bi sorun yok yakındoğu üniversitesi biyomedikal müh. kazandım işte 28 agustostada herkes gibi bütün gerekli belgelerle graz teknik üni. ne başvurumu yaptım.
ancak işte daha bugün bi mail geldi ve işte yukarda belirttiğim mail.Mailde sanırsam yakındoğu üni nin tanınmış saygın bi üniversite ve benimde biyomedikal müh. bölümüne girmeye hak kazandığıma dair bi belge istemişler. doğru mu anlamışım mesajdakileri bide bu belge nasıl bi belgedir nerden alcaz filan hiç bi bilgim yok ilk defa oluyo galiba böle bi sorun avusturya için çünkü %99 herkesin kabulleri geldi.
orhunsenay
Fresh Boarder
graphgraph

Cvp:Kış Dönemi Kabul Belgesi Sorunu 5 Ay Oluyo YARDIM 7 Ay, 2 Hafta önce Karma: 1
O bölümde okumaya hak kazandigina dair belge ögrenci belgesidir sen anladigim kadari ile yaz dönemi icin basvuruyorsun, bu dönem icin yeni bir ögrenci belgesi alip gondermeni tavsiye edebilirim yanliz acele et 10 gün kaldi son tarihe.
kseones
Yönetici
Gönderiler: 76
graph

Cvp:Kış Dönemi Kabul Belgesi Sorunu 5 Ay Oluyo YARDIM 7 Ay, 2 Hafta önce Karma: 0
hayır bende aynı diğer ögrenciler gibi kış dönemi için başvurdum işte 1 eylülden öncede tüm belgelerimi ulaştırdım nasıl isterler öğrenci belgesini anlamadım ben tercümana gittiğimde yökten üni. nin denk olduguna dair ve benimde o denk üni.yi yani yakındoğu biyomefdikal bölümünü kazandıgıma dair belge almamamı söledi.Akreditasyon belgesiymiş sanırsam ilk defa böle bişey görüyomuş oda bunun hkkında bi bilginiz var mı kıbrıs üniversiteleri akreditasyonu hakkında
orhunsenay
Fresh Boarder
graphgraph

Üste gitSayfa: 1