Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

viyana ziraat üni.. !!!
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: viyana ziraat üni.. !!!

viyana ziraat üni.. !!! 2 yıl, 4 ay önce #219

• ömer
Üniversitenin güz ve bahar dönemleri başvuru tarihleri 1 eylül ve 1 şubat olarak gözüküyor... Bana 15 ekime kadar demişlerdi ben bahar dönemi için başvuru yapacağım bana kesin bir tarih için yardımcı olursanız sevinirim...
www.boku.ac.at/ (viyana ziraat üniversitesi)...

Cvp:viyana ziraat üni.. !!! 2 yıl, 4 ay önce #231

• ömer
yardımcı olurmusunuz uzun süredir bekliyorum...

Cvp:viyana ziraat üni.. !!! 2 yıl, 4 ay önce #233

• halil
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 11
Dikkat edilmesi gereken iki farklı başvuru tarihi var birincisi Avrupa Birliği vatandaşları ve şuanda öğrenciliği devam edenler için, yani bu senin için değil.

İkinci ve senin için olan Avrupa Birliği vatandaşı olmayan ve ilk kez başvuru yapacaklar için. Yani sonuç olarak 1 Eylül kış dönemi için 1 Şubat ta yaz dönemi için son başvuru tarihi. Bu tarihlere kadar bütün belgelerin onların elinde olması gerekiyor.

www.boku.ac.at/2521.html

Allgemeine Zulassungsfristen im Studienjahr 2009/2010

Wintersemester: 7. September 2009 bis 9. Oktober 2009 (Nachfrist bis 30. November 2009)
Sommersemester: 8. Februar 2010 bis 12. März 2010 (Nachfrist bis 30. April 2010)
Die Zulassungsfristen sind unbedingt einzuhalten. Eine Bewilligung der Zulassung ist über diesen Zeitpunkt hinaus nicht möglich.

Die Beantragung der Zulassung zum Studium erfolgt im Studiendekanat, 2. Stock, Schalter 1 oder 2.

Besondere Zulassungsfristen im Studienjahr 2009/2010

Für ausländische und staatenlose Studienbewerber gelten für die Einreichung des Ansuchens und die Vorlage aller Unterlagen bei der erstmaligen Zulassung zusätzlich besondere Zulassungsfristen:

1. September 2009 - für das Wintersemester 2009/2010

1. Februar 2010 - für das Sommersemester 2010
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.58 saniye