Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Kabul Blegesi Ve Üniversite Kayıt
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Kabul Blegesi Ve Üniversite Kayıt

Kabul Blegesi Ve Üniversite Kayıt 2 yıl, 3 ay önce #268

• orhunsenay
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 6
iyi günler evraklarımı 28 ağustos ta avusturyaya yollamıştım 2 ay ı geçti ancak hala kabul gelmedi ve asıl sormak istediğim benim şimdi kabul geldikten sonra yurt bulma vize çıkması vs. ort olarak şubatı geççek eğer geçerse gitmemin bi mantığı olmıcak ve öbür seneye kalcam ancak vize 4 aylık oldugu için diğer seneye yani eylül 2010 a yetişmiyo vize süresi bitiyo bu sorun hakkında bilgisi olan var mı yani ben 2 .dönem e yetişemessem yada yetişsem bile gitmek istemesem seneye için nasıl gitcem vize vs. nasıl olcak açıklarsa çok sevinirim

Cvp: Kabul Blegesi Ve Üniversite Kayıt 2 yıl, 3 ay önce #269

• kseones
  • Administrator
  • Gönderiler: 75
Bu soruya Almanca kursuna ihtiyacın olduğunu varsayarak cevap vereyim çünkü gidenlerin çoğu öyle. Zaten Almanca kursu yapman gerektiği için 1. dönem yada 2. dönem gitmen arasında bir fark yok hatta belkide 2. dönem gitmek daha iyi çünkü önünde 1 dönem ve yaz tatili var bu süre içinde Almanca sertifikasını alırsan öbür sene başında üniversiteye başlarsın. Aslında Almanca biliyor olsan bile 2. dönem gidip 2-3 tane ders alıp üniversiteye başlayabilirsin. Türkiye'deki gibi sene başı başlama zorunluluğu yok.

Cvp:Kabul Blegesi Ve Üniversite Kayıt 2 yıl, 3 ay önce #270

• orhunsenay
  • Fresh Boarder
almancam 0 ve aslında ben öbür sene başında başlamak istiyorum graz a gideceğim graz da dil kursları sanırsam bağımsız deil üniversite kendisi veriyo kursu.yani ben şuanda kabulum gelince işlerimi bekletsem ve yurt vize vs. işlerini martta nisan da filan yapmaya başlasam ve vizem çıkıncada diğer sene yani 2010 eylülünde gitsem dil kursu için graz a bi problem çıkar mı 1 sene hazırlık okucam işte sonraki senede üni. başlıacam aynı türkiye gibi bunda bi sorun olur mu diye sorcaktım

Cvp:Kabul Blegesi Ve Üniversite Kayıt 2 yıl, 3 ay önce #271

• kseones
  • Administrator
  • Gönderiler: 75
üniversiteden gelen kabul belgesi ile zaten genelde 3-4 semester içinde kayıt olabilirsin, yani kabul belgesini alıp vizeyi bir sene sonra alabilirsin bu durumda. Ama dikkat etmek gereken şey kabul belgelerinin geçerlilik sürelerinin üniversitelere göre değişken olması, örneğin bana viyana tekik den gelen belgede 3 semester viyana üniversitesinden gelen belgede 4 semester yazıyordu.

Cvp:Kabul Blegesi Ve Üniversite Kayıt 2 yıl, 3 ay önce #272

• orhunsenay
  • Fresh Boarder
hmm anladım peki bu 3 semester yada 4 semester dil kursu hariç normal eğitime başlama süresi değil mi bide graz için dil kursu üniversite bünyesinde oldugu için heralde kabulde ne yazarsa ona göre hareket etcez muhtemelen 1 yada 2 semester yazar heralde dil kursuda dahil kayıt için

Cvp:Kabul Blegesi Ve Üniversite Kayıt 2 yıl, 2 ay önce #275

• alaboma
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 1
ben 31 agustos 2009 agustosta viyana üniversitesine danışmanlık şirketi aracılıgıyla başvuru yaptım.başvuru yaptıgım bölüm TURİZİM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ bu bölüm viyana üniversitesinde olmadıgı için bu bölüme yakın bölüm olarak İŞLETME BÖLÜMÜ nü seçtim.şuan yanıt bekliyorum.

KABUL ALABİLİR MİYİM VİYANA ÜNİVERSİTESİNDEN BİLGİSİ OLAN VARSA
BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ??
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.49 saniye