Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Başvuru tarihi geçtimi?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi

BAŞLIK: Başvuru tarihi geçtimi?

Başvuru tarihi geçtimi? 2 yıl, 5 ay önce #134

• ediz
İyi günler herkese. Arkadaşlar ben beykent yönetim bilişim sistemlerini kazandım. Amcam avusturya viyana da ve yanına çağırdı gitmeyi düşünüyorum. Danışma şirketlerini araştırdım ama başvuuru tarihi geçmiş. Gitmek istiyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında bir bilgim yok, çok geç mi yardımcı olabilicek var mı? Şimdiden çok teşekkürler.
Son Düzenleme: 2 yıl, 5 ay önce Düzenleyen kseones.

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #136

• kseones
  • Administrator
  • Gönderiler: 75
çok geç aslında, zaten daha almanca bilmediğini farz edersek almanca kursuna gitmen gerekiyor, o yüzden tam dönem başına gitmek zorunda değilsin

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #137

• ediz
Evet almanca bilmiyorum ingilizcem idare eder. Almanca kursuna gideceğim zaten, peki ne yapmamı önerirsin arkadaşım? avara_ediz@hotmail.com eklersen sevinirim.

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #138

• kseones
  • Administrator
eğer gitmek istiyorsan git derim ben
nasıl yapıcam dersende önce buraya yazdıklarımı okumanı www.uniavrupa.com/avusturya-universitele...-basvuru-sureci.html
sonrada belgeleri toparlayıp göndermeni tavsiye ederim

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #139

• ediz
Okudum hepsini tamam anladım teşekkür ederim arkadaşım.

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #145

• ediz
Bir sorum daha var. Amcam avusturyada araştırmış ordan bi rehberlik şirketinden bi arkadaşı aradı beni. Konuştuğum kişi yaz başvuru tarihinin dün dolduğu kış dönemine başvuru yapacağımızı söyledi ve 3 belge istedi. 1.si lise diploması, 2.si kazanıp yerleştiğime dair belge ve bu dönem geçtiği için 2010 kış dönemi kayıtını yaptıracağım için o dönem için okuma iznim olduğuna dair belge. Bunu ösym ya da kazandığın okuldan alabilirsin dedi ama kayıt olmadan bana bu belgeyi verirler mi belli bi ücret versem? Ya da ösymden alabilir miyim böyle bi belge acaba? Şimdiden teşekkürler.

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #147

• kseones
  • Administrator
daha öncede bir konuda yazdığım gibi kış dönemi için başvuru tarihleri aşağıdakiler

studentpoint.univie.ac.at/index.php?id=220

Allgemeine Zulassungsfrist(Genel kabul dönemi): 1. Juli bis 15. Oktober 2009 (1 Temmuz - 15 Ekim 2009)

Senin yapman gereken şimdi başvurmak, bunları söyleyen kimse konu hakkında pek bir bilgisi yokmuş, herkes başkası için bunu söyler zaten

Durum şöyle çünkü sen bu dönem için başvuracaksın ama sen kabul belgesini ve vizeyi alana kadar zaten dönemin yarısına geleceksin ama hiç önemli değil, çünkü daha almanca kursuna gideceksin büyük ihtimal zaten senenin sonuna kadar kurs yapacaksın. Okul sistemi türkiyedeki gibi değil sene başladıktan sonra bile okula gidip kayıt olunabiliyor.

Örneğin ben buraya gelmeye türkiyedeki üninin 1.döneminin sonda karar verdim ve 2.dönem başladıktan bir ay sonra geldim ve almanca kursu yaptım

sorun olursa tekrardan açıklarım, ama özet olarak başvuracaksan hemen başvur

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #150

• ediz
Kardeş bi ekler misin ordan konuşalım

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #152

• kseones
  • Administrator
kusura bakma msn kullanmıyorum hemde cevapları bir kişiye vermektense herkesin yararlanabilceği bir yere yazmak çok daha mantıklı
burdan sorsan çok daha iyi ben gene yardımcı olurum

Cvp: Yardım lütfen 2 yıl, 5 ay önce #153

• ediz
Anladım tamam burdan yazayım. Orda amcam var, ben ona diplomamı resimleri kazandı ve yerleşti belgemin çıktısını yollasam o almancaya çevirse üniye verse beni kayıt ettirebilir mi bunu öğrenebilir miyim?
Sayfa oluşturulma süresi: 0.57 saniye