Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Belgeler için son tarih
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Belgeler için son tarih

Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #111

• Guest
Arkadaşlar benim daha hiç bir belgem hazır değil. Belgeleri göndermek için son tarih ne zaman biliyor musunuz?
Bir de benim belgeleri hazırlayıp yollamam kaç gün sürer?

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #112

• Guest
Arkadaşlaryazmayı unutmusum Viyana üniversitesi için belgelerin son gönderim tarihini sormak istemiştim.
Ve online application için de son tarih var mı?

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #117

• kseones
  • Administrator
  • Gönderiler: 75
son başvuru tarihi 15 Ekim ama o zamana kadar belgelerin onların elinde olması gerek.
kişiye ve belgelere göre değişir ama 1-2 haftayı geçmez genelde

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #119

• wien
Kabul belgesinin en erken ve en geç gelme süreleri ne kadar ?

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #120

• kseones
  • Administrator
duruma göre değişir 1 hafta da olur 3 ay da kimse kesin bişey söyleyemez

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #121

• A.C.C
S.a kardeşim son başvuru tarihi 1 Eylül... Ama yukarda arkadaş 15 Ekim falan demiş!!! Viyana Ünv'nin kendi kayıtları 1 Eylülde bittiği için,bizimde Türkiyede ki Ünv kayıt tarihlerimiz 31 Ağus ve 6 Eylül olduğudan dolayı,bizden kış döne mi için kayıt belgesi istemiyor genelde. Bu kadar şeyin açıklamamın sebebi 15 ekim tarihinin yanlış olması. Diğer soruda ise online son tarih ne bilmiyorum ama yığılma olduğundan çok zor dolduruluyor haberin olsun. Aman arkadaşlar yanlış yapmayın, onca para ve emek harcanıyor. Bence kendiniz araştırın herkesin dediğiyle yola çıkmayın,iyi araştırın ya da acentalarla irtibata geçin. En sağlam yolu bence. Selametle...

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #123

• kseones
  • Administrator
studentpoint.univie.ac.at/index.php?id=220

Allgemeine Zulassungsfrist(Genel kabul dönemi): 1. Juli bis 15. Oktober 2009 (1 Temmuz - 15 Ekim 2009)

Neye dayanarak 1 Ekim yazdın anlamadım?

Dikkat tarihlerde düzeltme!!

Satır aralarını biraz daha okuyunca ortaya çıkan sonuca göre avrupa birliği vatandaşı olmayanlar ve ilk defa başvurmak isteyenler için özel bir tarih var ve bu tarih kış yarıyılı için 1 Eylül!

studentpoint.univie.ac.at/index.php?id=222

Besondere Zulassungsfrist
(diese gilt für Studierende, die keine EU- und/oder EWR-Staatsangehörigkeit besitzen, als Frist für den Antrag auf Erstzulassung - nicht für die Meldung der Fortsetzung

Wintersemester: bis spätestens 1. September
Sommersemester: bis spätestens 1. Februar
Son Düzenleme: 2 yıl, 5 ay önce Düzenleyen kseones. Sebep: Dikkat tarihlerde düzeltme!!

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #125

• A.C.C
S.A Kardeşim benide doğru olanla bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Selametle...

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #127

• Guest
Yani hem belgeler hem de online kayıt için son tarih 15 Ekim mi? Peki bu kayıtla güz dönemi mi bahar dönemi mi başlayabilirim?
Sağolun cevaplarınız için.

Cvp:Belgeler için son tarih 2 yıl, 5 ay önce #128

• kseones
  • Administrator
Genel kabul dönemi için evet 15 Ekim ama uzatma döneminide göze alırsan aslında 30 Kasım. Online kayıt ve belgeler için tarihlerde bir faklılık yok ikiside aynı. Eğer vizeyi yetiştirirsen ister güz dönemi ister bahar dönemi başlayabilirsin. Zaten gelen kabul belgesi 3 dönem için geçerli oluyor.
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 0.73 saniye