Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

kayıt işlemleri
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: kayıt işlemleri

kayıt işlemleri 2 yıl, 5 ay önce #101

• merve
şimdi benim başvurumu göndermem için vize almam mı yani pasaportumun olması mı gerekiyor?

Cvp:kayıt işlemleri 2 yıl, 5 ay önce #103

• miss editor
hayır. ilk önce başvuruyorsun okuldan kabul aldığın taktirde pasaport çıkartıyorsun ve
vizeye başvuruyorsun. okumak için gittiğini söylüyor okulun kabul belgesini veriyorsun böylelikle vizen kolay çıkıyor

Cvp:kayıt işlemleri 2 yıl, 5 ay önce #195

• mustafa
ben evrakları tamamladım ama heralde internet üzerinden de başvuru yapılacakmış öylemi?

Cvp:kayıt işlemleri 2 yıl, 5 ay önce #196

• ediz
Evet önkayıt yapacaksın www.univie.ac.at/zulassung/ bu adresten.

Cvp:kayıt işlemleri 2 yıl, 4 ay önce #203

• ???
Rıza bir şey soracağım sana ya da başka bilen varsa söylerse sevinirim. Kayıt için öğrenci belgesini okuldan bir şekilde aldım ancak görevlinin bana verdiğinden okulun haberi yok, yetkisi dışındaymış ama zor durumda olduğumu anladığından yardımcı olmak istedi ve öğrenci belgesini verdi sağolsun. Sorum şu, viyana üniversitesi acaba eski okulla irtibata geçer mi belge için, adamı zor durumda bırakmak istemiyorum işimden olabilirim dedi de.

???? 2 yıl, 4 ay önce #204

• ediz
Pardon Rıza yazdım Remzi diyecektim Aceleye geldi kusura bakmassın artık Remzi

Cvp: ???? 2 yıl, 4 ay önce #207

• kseones
  • Administrator
  • Gönderiler: 75
herkesin öğrenci belgesini okullara onaylatsalar işleri 6 ayda bitmez, sonuçta dünyanın heryerinden öğrenci başvuruyor. sen onu apostilleyip gönderdiğinde dünyanın heryerinde geçerlidir.

Cvp:kayıt işlemleri 1 yıl, 8 ay önce #290

• Burak
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 1
??? yazan:
Rıza bir şey soracağım sana ya da başka bilen varsa söylerse sevinirim. Kayıt için öğrenci belgesini okuldan bir şekilde aldım ancak görevlinin bana verdiğinden okulun haberi yok, yetkisi dışındaymış ama zor durumda olduğumu anladığından yardımcı olmak istedi ve öğrenci belgesini verdi sağolsun. Sorum şu, viyana üniversitesi acaba eski okulla irtibata geçer mi belge için, adamı zor durumda bırakmak istemiyorum işimden olabilirim dedi de.

Yuh diyorum başka bişey demiyorum okul kaydına bile sahtekarlık sokuyorsunuz millet oraya girmek için eşşek gibi çalışıyor. Ayıp yapıyosunuz bari foruma yazmayın adminde uyaracağına körüklemiş

Cvp: ???? 1 yıl, 8 ay önce #291

• gitarist0633
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 1
apostili yaptırmak için illa orjinaline mi yaptırmalıyız?

transkrip olsun diploma olsun bunları hangi şehirden aldıysak o şehrin kaymakamlık veya valisinden mi apostil yaptırmamaız gerekeiyor..
ve de bunları çevirirken almancayamı çevirmemiz gerekiyr

Cvp: ???? 1 yıl, 7 ay önce #292

• kseones
  • Administrator
  • Gönderiler: 75
Bildigim kadariyla apostili orjinal belgeye yapmiyorlar, zaten orjinal belgeleri göndermektense noter tasdikli kopyasina apostil yaptirip göndermek daha iyidir.

Belgeler almancaya cevirilmeli ama bircok okul ingilizce belgeleride kabul ediyor.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.50 saniye