Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Viyana Üniversitesinde Master
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Viyana Üniversitesinde Master

Viyana Üniversitesinde Master 2 yıl, 5 ay önce #96

• Lily
Merhaba arkadaşlar!
Ben Türkiyede 4 yıllık psikoloji bölümünü bitirdim bu yıl ama henüz çıkışımı almadım okuldan, yani hala öğrenci gözüküyorum.Viyana Üniversitesinde mastera başvurmak istiyorum. Viyanada psikoloji 3+2 sisteminde ve bu yüzden sanırım ben direk mastera başvuramam. Bir arkadaş bu 3+2 sisteminde ilk önce Türkiyede almadığım dersleri Viyanada tamamladıktan sonra (1 yıl) mastera başalayabileceğimi söyledi. Peki benim oraya başvurmam için Türkiyede bir üniversitede mastera kabul edilmiş mi olmam gerek? Yoksa mezun olduğum üniversiteden öğrenci belgesi almam yeterli mi sadece? Henüz oradan çıkışımı almadığım için öğrenci gözüküyorum hala.
Ne yapmalıyım bilmiyorum. Ayrıca başvuru işlemlerine başlarsam güz döneminde okula başlayabilir miyim?? Lütfen bilginiz varsa yardım edin.
teşekkürler!
Son Düzenleme: 2 yıl, 5 ay önce Düzenleyen kseones.

Cvp:Viyana Üniversitesinde Master 2 yıl, 5 ay önce #192

• inamorata
bende şuan türkiyede lisansa devam ediyorum ve avusturyada yüksek lisans yapmak istiyorum ales 55 puanını biliyorum ama şu türkiyedeki bi üniversiteden kabul alma olayı hiç biyerde açık değil yani benm bu durumda üds ye falanda mı girmem gerekiyor türkiyedeki üniversiteler üds istiyor..

Cvp:Viyana Üniversitesinde Master 2 yıl, 4 ay önce #220

• burcu
evet burdakı br unıden burda mster yaptgına daır belge alaman sart benım evraklarım gerı dondu ve burda heryer kapandı ne yapcam bılmıorum

Cvp:Viyana Üniversitesinde Master 2 yıl, 3 ay önce #265

• yemrey
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 1
Selam arkadaşlar bende şubatta viyana üniversitesinde master yapmak istiyorum. Görüştüğüm danışman şirket bana Türkiyeden master kabulü gerekli falan demedi hatta özellikle sordum eğer farklı bir alanda master yapmak istersen gerekli dediler. Yani ben matematik mezunuyum matematik alanında master yapmak istersem burdan bi kabul almama gerek kalmıyor ama işletme yapmak istersem master kabulü istiyorlarmış. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bana gelen bilgi bu yönde.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.42 saniye