Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

kira kontratı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: kira kontratı

kira kontratı 2 yıl, 1 ay önce #277

• mucoyıldız
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 7
mrb
konaklama belgelemeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim
bir tanıdık kira kontratı yollayabileceğini söyledi ama hç biyerde ayrıntılı bilgi yok.
diyelimki kira sözleşmesini aldı sonraki adımlar nasıl olacak.ordaki hangi makamdan imzalatılcak.benim oraya kabul belgemi göndermem gerekio mu.kira kontratı yanında bide davet mektubu göndermesi gerekiomu.bana gönderecekleri belgelerin orjinal mi olması gerekiyor.faksla gönderseler kabul ederlermi
bide ev sahibinden de izin alınması gerekiomu bu evde kalacak die
tşkler

Cvp: kira kontratı 2 yıl, 1 ay önce #278

• kseones
  • Administrator
  • Gönderiler: 75
ben yurda yaptığım başvuru sonrasında öad'den gelen onay mailini yazdırıp konsolosluğa vermiştim, hatta daha sonra o yurdu iptal etmiştim vize yetişmez boşa para ödemeyeyim diye. ama kira kontratı ile kastettiğin normal ev kira kontratı ise kesin bişey söyleyemem, ama sen orda olmadan kira kontratını imzalayamayacağına göre kontrat nasıl yapılacak? yaptığını kabul edersek zaten avusturyadan gelen bir belge olacağı için her hangi bir onaylatmada yapmana gerek olacağını sanmam.

ama bana sorarsan en kolayı yurda kayıt yaptırmak, en kötü ihtimalle 1-2 ay kalırsın istersen gene eve geçersin

Cvp: kira kontratı 2 yıl, 1 ay önce #279

• mucoyıldız
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 7
sanırım şöle oluo
o evde oturanlar ın kira kontratlarını adam alıo dioki bu kişi de benim yanımda kalacak die
bi resmi daireden belge alıo . bana o belge gelio .
heralde böle oluo ama bende tam bilmiorum
sizin konaklamayı bu şekilde halleden arkdaşınız fln varsa bi sorsanız
heryerde konaklama belgeleme için kira sözleşmesi yada yurt kaydı gerekio die yazıo ama kimse şu şekilde olcal die açıklamıo
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.43 saniye